Lakókocsi szállás

...több, mint egy nyaralás!

Mobilházaink

Mobilházainkat folyamatosan karbantartjuk és redszeresen fejlesztjük és újítjuk, hogy Vendégeink minőségi és színvonalas szolgáltatásban részesülhessenek. 

A Mare e Pineta**** kempingben a tengeri-fenyők kellemes árnyékot vetnek egész nap az igényes kialakítású telepített mobilházakra, amelyek 5-6 fő részére biztosítanak kényelmes szállást. Két különálló hálószoba áll Vendégeink rendelkezésére minden mobilházban, az egyik hálóban nagyméretű franciaágyon (160 x 200 cm), a másikban pedig két egyszemélyes ágyon (75 x 200 cm) pihenhet és alhat, amelyekhez – huzat nélkül – paplan és párna is tartozik. Az E7 és E8 házainkban a kisszobában galériaágy is található. Csomagjaiknak és ruháiknak tágas beépített szekrények biztosítanak helyet. A két hálószoba minden házban a nappali-konyha részhez csatlakozik, melyben ágyazható kanapé található (140 x200 cm), ahol további 1-2 fő kényelmesen elszállásolható.

A mobilházakban teljesen felszerelt konyha található, melyhez hideg-melegvizes mosogató, fagyasztós hűtőszekrény (házanként változó méretű), mikrohullámú sütő, 4 főzőlapos gáztűzhely, edények, evőeszközök, poharak, étkezőasztal és székek is tartoznak. A mobilházakban Sat Tv (magyar nyelvű csatornákkal) is rendelkezésre áll. A házak előtt 2,5 x 4,5 méteres fedett terasz/ előtető kínál remek helyet az étkezésre, egy kiadós beszélgetésre, társasjátékra, nagy nevetésekre családoknak, barátoknak, pároknak egyaránt. Így egyszerre tudják élvezni a természet közelségét, a kempingezés romantikáját és a kényelmes, összkomfortos szállást. A gyermekeket biztonságban tudhatja, minden korosztály új barátokat szerezhet.

Tisztálkodásra minden mobilházban önálló, saját fürdőszoba áll rendelkezésre (WC, kézmosó, zuhanyzó), de a mobilházaktól mindössze 40-50 méterre a négycsillagos kemping európai szintű vizesblokkjában is van lehetőség, ahol a kisgyermekeket saját mellékhelyiség és zuhanyzó várja. Biztosított az állandó hideg-meleg víz használat, a tisztaságról a közös vizesblokk esetén a nap huszonnégy órájában a takarító-szolgálat gondoskodik, hogy nyaralása gondtalan legyen.

A leltárjegyzék itt érhető el: LELTÁRJEGYZÉK

E1-E6 számú mobilházak
 

 

E7-E8-as számú mobilházak
         

E9-E10-es számú mobilházak
             

       

Szállás foglalás

newspaper templates - theme rewards