Lakókocsi szállás

...több, mint egy nyaralás!

Gyakran Ismételt Kérdések – válaszok

– A bérleti díjon felül van-e egyéb költség, mit kell még fizetni a kempingben?
– A bérleti díj tartalmazza maximum 6 fő nyaralását, 1 autó parkolását a mobilház mellett. Idegenforgalmi adó: 0,80 euró/fő/éj minden 12 éven felüli személynek, amit a recepción kell fizetni. Szervíz díj: 35 euro/ mobilház Medence használati díj: 1 euro/ fő

– Kutyát lehet-e vinni?
– Igen, a kemping kutyabarát (pl. van kutyamosó), de a kutyatartás alapvető szabályait be kell tartani és a házi kedvenc után a kemping recepcióján napi díjat kell fizetni a Mare Pineta camping aktuális árlistája alapján.

– Lehet-e grillezni?
– Nyílt lángú grillt nem lehet használni, mert a kemping területe természetvédelmi terület a különleges fenyők miatt. Elektromos grillt lehet használni. Megkérjük Önöket, hogy több nagyteljesítményű elektromos berendezés NE működjön egyszerre, mert leold a kismegszakító vagy a központi elektromos box és ebben az esetben a recepciónak kell betelefonálni, mert a külső elektromos szekrények kulccsal záródnak!

– Mennyire drága az élelmiszer, mit érdemes vinni?
– Mint minden nyaralóhely, a magyarországi árakhoz képest picit drágábbak az élelmiszerek. De nem annyira, hogy érdemes legyen mindent otthonról hozni. Tartós élelmiszert, mely nem foglal el nagy helyet (kolbász, szalámi, konzerv stb.) érdemes vinni, de a kemping boltja nem drágább, mint más kisbolt, van külön zöldség- és gyümölcsárus is. Nagybevásárlásra pedig több lehetőség is rendelkezésre áll (Bennet, Lidl).

– Milyen a migráns helyzet?
– Útközben (Szlovénián keresztül) semmilyen ellenőrzés nincs. Észak-Olaszországban nem érezhető a bevándorlási hullámból semmilyen negatívum.

– Van-e klíma a mobilházban?
– Minden mobilház klimatizált. Megkérjük azonban vendégeinket,hogy azokban az időszakokban, amikor nem tartózkodnak a mobilházakban a klímákat legyenek szívesek kikapcsolni. Nagy teljesítményű split klímával felszerelt minden ház, így ezek néhány perc alatt képesek a megfelelő kellemes hőmérsékletet biztosítani.

– Van-e víz a mobilházban?
– Minden mobilház saját önálló, saját fürdőszobával (WC, zuhanyzó, kézmosó) rendelkezik. A konyhában pedig hideg-melegvizes mosogató áll vendégeink rendelkezésére.

– Van-e a helyszenen képviselet, megbízott?
– Igen, megbízottunk a teljes szezonban a kemping területén tartózkodik, így bármilyen segítségre van szükségük, szívesen áll rendelkezésükre. A recepción is beszélnek olaszul, angolul és németül, és nagyon segítőkészek. A turnusvátások alkalmával munkatársunk végtakarítást és fertőtenítést végez, de vendégeink is kötelesek elvégezni önállóan az alapvető takarítási, tisztítási feladatokat távozást megelőzően. A házat normál rend és tisztaság szerint kötelesek átadni munkatársunknak.

– Mi történik, ha valami elromlik?
– Tartalék hűtő és mikró rendelkezésre áll a helyszínen. Munkatársunk a helyszínen tartózkodik, így tőle azonnali segítséget kérhetnek. Amennyiben a hiba elhárításhoz szakszervíz bevonása szükséges, a hiba elhárítása több napot is igénybe vehet, de a lehetőségekhez képest igyekszünk mielőbb orvosolni a problémát. Tányérok, poharak, bögrék kellő mennyiségben állnak rendelkezésre, így ha valami eltörik mindig van bőven tartalék, amit munkatársunktól kérhetnek.

– Milyen messze van a mobilház a tengertől?
– Ez egy nagy kemping, kb. 5-8 percet kell sétálni a kempingen belül a tengerpartig. Ezt megkönnyíti az ingyenesen igénybe vehető elektromos kisvonat, mely a főszezonban közlekedik körben a kempingben. A kemping gyönyörű homokos és lassan mélyülő, több kilométer hosszú saját partszakasszal rendelkezik. A parton nyugágyak és napernyők bérelhetők, de saját napernyő és törülköző, napozó sátor is használható.

newspaper templates - theme rewards