Lakókocsi szállás

...több, mint egy nyaralás!

Gyakran Ismételt Kérdések – válaszok

– A bérleti díjon felül van-e egyéb költség, mit kell még fizetni a kempingben?
– A bérleti díj tartalmazza akár 5 fő nyaralását, 1 autó parkolását a lakókocsi mellett. Idegenforgalmi adó 0,80 euró/fő/éj minden 12 éven felüli személynek, amit a recepción kell fizetni. Nálunk nincs rejtett költség vagy egyéb díjak (pl. rezsidíj, takarítási díj, 5. személy után fizetendő díj)

– Kutyát lehet-e vinni?
– Igen, a kemping kutyabarát (pl. van kutyamosó), de a kutyatartás alapvető szabályait be kell tartani.

– Lehet-e grillezni?
– Nyílt lángú grillt nem lehet használni, mert a kemping területe természetvédelmi terület a különleges fenyők miatt. Elektromos grillt lehet használni. Ne működjön egyszerre több elektromos berendezés, mert leold a kismegszakító!

– Mennyire drága az élelmiszer, mit érdemes vinni?
– Mint minden nyaralóhely, a magyarországi árakhoz képest drágábbak az élelmiszerek. De nem annyira, hogy érdemes legyen mindent otthonról hozni. Tartós élelmiszert, mely nem foglal el nagy helyet (kolbász, szalámi, konzerv stb.) érdemes vinni, de a kemping boltja nem drágább, mint más kisbolt, van külön zöldség- és gyümölcsárus. Nagybevásárlásra pedig több lehetőség is van (Bennet, Lidl).

– Milyen a migráns helyzet?
– Útközben (Szlovénián keresztül) semmilyen ellenőrzés nincs. Észak-Olaszországban nem érezhető a bevándorlásból semmi.

– Van-e klíma a lakókocsiban?
– Az alacsony áramerősség miatt ez sajnos nem lehetséges, ventilátorok azonban a kocsik tartozéka.

– Van-e víz a lakókocsiban?
– A kocsikban nincs vizesblokk, a kempingét kell használni. Vízvételi lehetőség pedig van a közelben, minden kocsi tartozéka a vizeskanna.

– Van-e helyben képviselet?
– Nincs, mi dolgozunk, így nem tudunk ott tartózkodni. A recepción beszélnek olaszul, angolul és németül, nagyon segítőkészek. Takarítani mindenkinek magának kell távozásakor, így azonban nincs takarítási költség.

– Mi történik, ha valami elromlik?
– Tartalék hűtő és mikró rendelkezésre áll a helyszínen. Elérhetőségeink minden lakókocsiban ki van függesztve. Tányérok, poharak, bögrék kellő mennyiségben állnak rendelkezésre, így ha valami eltörik még bőven van tartalék.

– Milyen messze van a lakókocsi a tengertől?
– Ez egy nagy kemping, kb. 10-15 percet kell sétálni a kempingen belül a tengerpartig. Ezt megkönnyíti az ingyenesen igénybe vehető elektromos kisvonat, mely a főszezonban közlekedik körben a kempingben.

 

newspaper templates - theme rewards