Lakókocsi szállás

...több, mint egy nyaralás!

Maranello, az ugró ló otthona
Maranello a Ferrari otthona, olaszok büszkesége. A városhoz közeledve már feltűnik, hogy a Ferrarik előfordulási aránya lineárisan megnő, hiszen a gyár is itt található. A múzeumot nem csak az autók szerelmeseinek ajánljuk. Ezek a luxuscsodák olyan gyönyörűek, hogy mindenkinek a szépérzékére nagy hatással van. Megnézhetjük, hogy a régi korok és az új idők autóit milyen igényességgel készítették el, érezhetjük a bőr illatát és természetesen láthatjuk a Forma-1 -es autókat is, illetve a bukósisakok fejlődését. Pénztárcához mérten ki lehet próbálni igazi szimulátort vagy akár elvitethetjük magunkat egy próbakörre.
https://musei.ferrari.com/en/maranello

Távolság Lido degli Estensitől: 140 km
Távolság a Lamborghini múzeumtól: 35 km
Távolság Bolognától: 45 km

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA   SAM_1105
SAM_1056   SAM_1076   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lamborghini múzeum
Az autógyár székhelye Sant’Agata Bolognesében van, amely Modena és Bologna között fekszik. Itt található a vállalat múzeuma is, amely bemutatja a Lamborghini történetét az autókon keresztül. Lehetőség van gyárlátogatásra is 6 éve felüli személyeknek, ide érdemes előre bejelentkezni.
https://www.lamborghini.com/en-en/experience/museum

Távolság Lido degli Estensitől: 110 km
Távolság a Ferrari múzeumtól: 35 km
Távolság Bolognától: 30 km

            

Bologna a világ legidősebb felsőoktatási intézményének a városa
Az 1088-ban alapított bolognai egyetem öregebb a University of Oxfordnál is. Máig egy egyetemi város, mely légkörét meghatározza. Fontos kulturális és művészeti központ. Ugyan Észak-Olaszországban például Firenze vagy Velence kétségkívül szebb város, melyek több programlehetőséget, izgalmasabb látnivalókat nyújtanak, de Bolognának is megvan a magas varázsa, óvárosa nagyon jó és hangulatos. Legismertebb tere a Piazza Maggiore.
Ez Bologna központja, ahol mindig sok ember, remek hangulat, és persze sok diák, utcazenész és mutatványos van. Remek éttermekben, kávézókban is eltölthető az idő a téren, az árkádok alatt drága üzletek sorakoznak. Fő egyházi épülete a világ 15., Olaszország 5. legnagyobb temploma. 25 ezer embert is le tudnak ültetni benne, belépve is érezni lehet, hogy mennyire hatalmas, grandiózus.

           

vissza a látnivalókra

Szállás foglalás

newspaper templates - theme rewards