Lakókocsi szállás

...több, mint egy nyaralás!

OLASZ ÉLMÉNYEK – ahogy vendégeink látták

2019. szeptember – Valéria és családja
Nagyon élveztük a nyaralást mind a kilencen! A lakókocsik kényelmesek, tiszták voltak. A kempingben minden megtalálható, pékség, élelmiszerbolt, étterem és kávézó. Az egész nagyon szép környezetben található. A fürdőkkel is megvoltunk elégedve. A tengeri fürdőzés mellett ellátogattunk Velencébe, San Marinoba, Comacchioba és részt vettünk egy hajóúton is. Egyik helyszínben sem csalódtunk! Mindegyik városban nagyon szép dolgokat láttunk, sok kellemes élményt gyűjtöttünk. Utánajártunk annak is, hogy Comacchioban tényleg nagyon finom a fagyi! A hajóút is nagyon jól sikerült! A csapatot a kemping bejáratától egészen a hajóig szállították kisbusszal, majd az öt órás program után vissza is vittek minket a kempinghez. Kellemes sétákat tettünk a kemping környékén is. A nyolc nap sajnos kevés volt ahhoz, hogy minden látnivalót végigjárjunk. Köszönjük szépen a gördülékeny ügyintézést és a lehetőséget!

2019. szeptember – Sándor és családja
A nyaralásunk jól sikerült. A szállással meg voltunk elégedve – olyan volt, amiben megegyeztünk. Az időjárás – az előrejelzésekkel ellentétben – jó volt és ez azért alapvetően meghatározza a tengerparti nyaralás hangulatát. Sokat láttunk. Mindenképp javaslom másoknak is San Marinó; Velence (ezek 1-1 naposra tervezettek), Ravenna, Ferrara megtekintését. Az SS309-es út túlzsúfoltsága figyelmet és hozzáadott plusz tervezett időt igényel, de a Ferrarába vezető út a várhatónál jóval kényelmesebb volt. Comacchio szép, de kihagyható lehetett volna (inkább Bologna vagy Padova lenne az úticél, ha most tervezném). – Bár közel volt és egy kis kirándulásra teljesen jó. Köszönöm még egyszer a jó kemping választását és a szállás biztosítását.


2019. szeptember – Sándor és családja
Nagyon jól éreztük magunkat. Tetszett a hely, a lakókocsi, a felszereltsége, összességében minden jó volt.


2019. augusztus – Edina és családja
Először is szeretném megköszönni, hogy már két éve és idén harmadszor nálatok tölthetjük a nyarainkat, nem tudunk betelni vele. 2018-ban öten, 2019-ben már 26-an voltunk, amiből 13 gyerek. Szuper jó volt a kemping, olyan számunkra, mint egy bébiszitter, tele gyerekprogramokkal, a gyerekek élvezték minden percét, és mi is tudtunk pihenni, mert szuperül el voltak együtt. Mindenkinek ajánlom, ovis csoportoknak is akár, hogy fogjanak össze és jöjjenek el. Mi bérelt autóval tesszük ezt minden évben. Annyi a látnivaló, hogy még két hét is kevés lenne belőle, de minden évben meg kell nézzük San Marinót, vissza úton Velencét, hét közben Ravennát, Imolát (Senna) Ferrarát, Comacchiót. Érdemes felfedezni Bologna 7 titkát és a közeli Ferrari múzeumot. Szinte midenhol lehet találni ingyen parkolót, így ezek a programok üzemanyag árban letudhatók. Mi minden városba szeretünk eltévedni, ha megunjuk a sétálást, akkor elő a googlet. A tenger isteni meleg, rengeteg a kagyló, a kisgyermekesek álma, sekély tenger, egész héten lehet építeni a homok erődítményeket. Vigyetek papírsárkányt, úgy nem repül sehol, mint ezen a parton. Az árak elfogadhatóak odafele és visszafele is, megálltunk az Iperlando nevű olasz discontban, árba nagyon olcsó. Hét közben Comacchio felé a Benettben vásároltunk, mert nagy kedvenc az olasz kétszersült. Lido di Spina nagyon pörgős kis falu, szeretünk a forgatagban sétálni vagy bringo hintóval tekerni körbe, de van itt mindenféle forgó dodzsem, ugráló vár hajnalig. Remélem át tudtam adni milyen szuper jót nyaralhattok itt a gyönyörű ős fenyők alatt hangulatos lakókocsikban.
   

2019. augusztus – Andrea és családja
Csodálatos volt minden. A szállás, a hely ahol van. Fantasztikusan jó volt a magyar kontaktunk. Mármint ti. Köszönjük mégegyszer.


2019. augusztus – György és családja
Köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunkat! Csak gyorsan telt az idő,ezért érdemes lett volna két turnust maradni. Kényelmes és felszereltek voltak a lakókocsik is. A part és a kemping igazán család barát volt ami a legfontosabb számunkra.

2019. augusztus – Judit és családja
Köszönjük, szuper volt! Nem készítettünk fotókat, inkább élveztük a nyarat! A szomszédok kedvesek voltak és az olaszok mentalitása nagyon tetszett. Köszönünk mindent!!! 🙂


2019. augusztus – Noémi és családja
Kis családommal és családi barátunkkal nyaraltunk nálatok! A kemping nagyon barátságos és kellemes hangulatú volt, a személyzet kedves és segítőkész. A kemping jól felszerelt és nagyon tiszta. Az olaszok pedig igazi olaszok, dehát ezért szeretjük őket. Vendégszeretetük hihetetlen, nagyon kedvesek és segítőkészek. A lakókocsi teljesen megfelelő volt számunkra, bőségesen elfértünk benne és kényelmes volt. A tengerpart pedig csodás és tiszta. Mi mindenképpen visszatérünk hozzátok! 🙂

               

                

   

2019. augusztus – György és családja
Köszönjük a lehetőséget! Nagyon jól éreztük magunkat! Minden szuper volt!


2019. július – Angelika és családja
A nyaralás maga nagyon jó volt. Kicsit rövid, de jó. 🙂 Élveztük mindannyian a kempingezést, hangulatos volt a hely. A lakókocsik megfelelőek voltak, és kényelmesek, hangulatosak. Jó volt a sok fenyő, szép volt tőlük az egész környék és kellemes árnyékot biztosítottak. Megfelelő helyen voltak a mosdók, a tengert sem volt megerőltető elérni. A kempingen belüli szolgáltatások is hibátlanok voltak. Külön kényelmes volt és jó, hogy remek kirándulási lehetőségek voltak könnyen elérhetőek (Padova, Ravenna, Firenze sem volt messze). Szintén remek volt, hogy a kemping borvidéken fekszik, és hogy a szomszéd tartomány Toszkána. Ami nehézséget okozott, hogy valóban sok hangya volt, illetve furcsálltuk, hogy erős bezárkózást tapasztaltunk, főleg esténként. Legutóbbi kempingezésünk alkalmával nagyobb aktivitást, folyamatos zenét és nyitottabb viselkedést tapasztaltunk, és nem csak X helyre leszűkítve, hanem az egész kemping szintjén. Ezt elsőre nehéz volt feldolgozni, de aztán megértettük, és elfogadtuk, hogy nem kell feltétlen ugyanazt a tapasztalatot várnunk.  Köszönjük szépen a remek nyaralást! További sok sikert kívánunk a vállalkozáshoz!


2019. július – Ákos és családja
Nagyon jól sikerült a nyaralásunk, nagyon jól éreztük magunkat! Már várjuk, hogy jövőre is mehessünk!

2019. július – Zsolt és családja
Köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat. Az időjárás kegyes volt hozzánk, már-már túlzottan is. A kemping szuper, a tenger csodás ezen a helyen!


2019. június – Attila és családja
Szerencsésen haza értünk erről a csodálatos nyaralásról, minden nagyon szuper volt!
Mi nagyon vártuk már ezt a nyaralást, mert sajnos utoljára 9 éve voltunk a tengernél és már nagyon szerettünk volna visszamenni! Az indulásig már csak pár óra volt, mert elhatároztuk, hogy hajnalban indulunk 1 óra körül! Nem volt rossz az ötlet, mert nagyon gyér volt a forgalom, jó időt futottunk, csak az utolsó 10km dugult úgy be, hogy egy óra alatt tettük meg! Viszont ez a kis kellemetlenség kárpótolva lett a csodálatos élménnyel amit kapunk! Végig csodálatos időnk volt rengeteget napoztunk és fürödtünk! A belső strandért sem kellett fizetni, bár oda csak a fiam járt át néha!  Egy nap kirándultunk csak Velencébe és az is csodálatos élmény volt! Hazafelé aggódtam a meleg miatt hogy hogyan fogjuk ki bírni egy klíma nélküli autóba, de az hogy kicsit lejjebb hűlt szombaton a levegő nekünk ez most pont jól jött! Szóval még egyszer mindent nagyon köszönünk, nagyon nagyon jól éreztük magunkat!

2019. június – Éva és családja
Nagyon kellemes hetet tudhatunk magunk mögött. Remek volt az idő, a tenger meleg és tiszta, a környékbeli látnivalók , Ravenna, Ferrara és San Marino pedig sok érdekességgel ismertettett meg bennünket. A kemping minden személyzete kedves, segítőkész, az animátorok nagyon jó műsorokkal szórakoztattak minket. Egyszóval nagyon jó volt, köszönjük Önöknek a lehetőséget.

2019. június – Julianna és Gábor
A nyaralásunk tökéletes volt! A lakókocsi szép, kényelmes és tiszta. Nagyon tetszett az elrendezése és felszereltsége. A kemping és az ott dolgozók vidámsága, kedvessége mindenhol jelen volt. Az ott töltött napok mind tökéletesek voltak! Tervünk, hogy újra itt nyaralunk jövőre is és lehet szeptemberben is visszamennénk.


2019. június – Tünde és családja
Nagyon jól éreztük magunkat.

2019. június – Zsuzsa és családja
Mindent nagyon köszönünk meg voltunk elégedve, sőt.

2019. május – Mária és családja
A rossz időjárás ellenére is jól éreztük magunkat. A szállás tökéletes volt, voltunk kirándulni, amennyire az idő engedte.


2018. szeptember – Mária és családja
Mindenek előtt megköszönöm érdeklődésüket. Ez számomra azt az üzenetet hordozza, hogy fontos az Önök számára a vendégek  visszajelzése.
A szállással minden rendben volt, bár én még soha nem nyaraltam lakókocsiban. Adott volt minden, amit mi fontosnak tartottunk. Tiszta volt, megfelelően felszerelt, kényelmesen tölthettük ott a bő egy hetet. A főzési lehetőség pénztárca kímélő volt számunkra.
A kemping-annak ellenére, hogy temérdek embert képes befogadni, / különböző nemzetiségű és kultúrájú/ tiszta, rendezett, megfelelő mennyiségű vizesblokkal.
Szerencsés időt fogtunk ki, élvezhettük a tenger által nyújtott lehetőségeket, a közelben lévő nevezetességek kellemes emlékek maradnak számunkra.
Köszönjük az előzetes tájékoztatókat, a korrekt ügyintézést, a segítő szándékot. Nem bántuk meg, hogy ezt a szálláslehetőséget választottuk.


2018. augusztus – János és családja
Már másodszorra voltunk ebben a kempingben ismét nagyon jól éreztük magunkat. Az idő csodás volt a víz hőmérséklete is remek. A kemping minden igényünket kielégíti. A közelben csakugyan sok szép helyre el lehet jutni, mint pl. : San Marino, Bologna, Ferrara, vagy csak átsétálni esténként Estensibe. Legközelebb is szívesen visszatérünk.

                     
                    

2018. július – Attila és Családja
Köszönjük szépen a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat. A szállással minden rendben volt, tisztán találtuk és igyekeztünk tisztán hagyni. Az időjárás és a víz hőmérséklete is nagyon kitűnő volt a 38 fok nappal a víz 28 fokos volt.  Az animátorok segítőkészek voltak, a kempingben is sok programlehetőség kínálkozott. A tengerpart gyönyörű homokos és élvezetes volt. A lakókocsi kényelmes és minden igényt kielégített.

    
2018. július – Eszter és Családja
A nyaralásunk nagyon szuper volt! Az út hosszú volt, de könnyen a kempingbe találtunk. A lakókocsi teljesen felszerelt, kényelmes volt négyünknek. A kemping nagy területen van, minden megtalálható, étterem, bolt, zöldséges, ajándékbolt. A mosdók tiszták, könnyen megközelíthetők. A kempingnek van saját medencés strandja, ami nagyon klassz! Van gyerekpancsoló, csúszdák, élményelemek, mélyebb víz is. 10-13-ig, illetve 15-19 óráig van nyitva. A gyerekek egész nap fürödtek, hol a tengerben, hol a medencében. Sokat pihentünk, élveztük a nyaralást. Jövőre biztosan hosszabb időre megyünk! Köszönjük!


2018. július – Lívia és Családja
Köszönjük szépen a lehetőséget. Ismét nagyon jól éreztük magunkat :). A tenger nagyon jó meleg volt és az új strand is tetszett nekünk. Szerintem még visszatérünk ide.


2018. július – Andrea és Családja
Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy általatok egy csodás hetet tölthettünk az olasz tengerparton! A szállás minden igényünket kielégítette. Szépen, tisztán kaptuk meg az előző vendégtől, a konyha felszereltsége is maximálisan jó volt. Az ágyak kényelmesek voltak, mindannyian jókat aludtunk esténként. Bár folyamatosan 30 fok felett volt a hőmérséklet, a fenyőfák árnyékának köszönhetően a lakókocsinál mindig kellemes volt az idő. A kemping maga szép rendezett, tiszta. A vizesblokkok is kifogástalanok voltak. A vizipark nagyon tetszett a gyerekeknek. Az animátorok egész nap szórakoztatták hol a felnőtteket, hol a gyerekeket. A kempingben kapható pizza isteni finom! Eljutottunk Modenába, a Ferrari múzeumba, a nagyfiamnak ez volt az álma. Nagy volt a boldogsága! Hazafele jövet szerettük volna Velencét is megnézni, de úgy rákezdett az eső, hogy nem lett volna értelme megállni. Haladni is alig tudtunk az úton, nemhogy kiszállni bárhol is. Ezt kicsit bánjuk, de remélem eljutunk még általatok Lido di Spinába, és akkor Velencét is láthatjuk majd! Még egyszer köszönünk Nektek mindent! 🙂
   
    

2018. július – György és Családja
Nekem első tengerparti nyaralásom volt, és azt kaptuk amit vártunk, jól éreztük magunkat (csak haza kellett jönni 🙂 🙂 ). Úgy gondolom a mai árakat figyelembe véve jól döntöttünk, hogy titeket választottunk (megismerve a konkurenciátokat egy hajóút alkalmával), ismét titeket választanánk, ha arról lenne szó! A kemping minden igényünket kielégített amire szükségünk volt! A tengerparton a homokot talán jobban rendbe tehetnénk a sok fadarab, csikk, maszagtol!


2018. június – egy tanári kar
Kedves Szállásadóink!
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy 1 csodálatos hetet tölthettünk az olasz tengerparton: Lido di Spinában. Az idő a tengerparton általában jó, így észre sem vettük, amikor egyszer esett egy rövid ideig. Tudtuk, hogy nem tartós, így sem a tengerből és sem a medencéből nem jöttünk ki. A mellékhelyiségek kifogástalanok, az üzletek a campingben szintén. Közeli kirándulásaink is nagyon jók voltak: Comaccio-ba, Ferrarába, San Marinoba, Ravennába. Jótanácsként ajánlanám, hogy aki Ravennában megtalálja gyalog azt a bizonyos ókeresztény csodálatos templomot, az tudjon róla, hogy a templom mögött közvetlenül van parkoló és nem kell messsziről 40 fokos melegben bandukolni. A LAKÓKOCSI FELSZERELTSÉGE IS KIFOGÁSTALAN. ÜDVÖZLETTEL ÉS KÖSZÖNET A VÉGTELEN KORREKT AJÁNLATÉRT ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRT: LILI ÉS MÉG 48-AN


2018. június – Tímea, Péter és Családja
Megérkeztünk Lido di Spinaba…9 óra utazás után… Alig vártuk, hogy a kempingben elfoglaljuk helyünket, ami gyorsabban és előbb sikerült, mint gondoltuk! A kiváló térképrajz segítségével ez nagyon gyorsan ment. Mivel ez volt az első campinges nyaralásunk – és nem tudtuk mire számítsunk – pozitív, nagyon kellemes újdonságokkal telítődve jöttünk el onnan!!! Sőt!!!! A camping maga SZUPER!!! Minden elvárásnak megfelel “sokcsillagos”!!! Tiszta, rendezett, minden igényt kielégítő, szuper!!!! Szívesen, bármikor visszatérünk! Mellékelve küldünk pár képet,ami megmutatja az érzéseinket… És köszönjük szépen a lehetőséget Nektek!!!! Legközelebb is keresni fogunk benneteket!
          


2018. június – Mária és Családja
Nyaralás nagyon jól telt, mint eddig minden évben. Az idő csodás volt, a víz kellemes. Sokat kirándultunk, pihentünk, élveztük a nyaralást. Jövőre újra találkozunk! 🙂

     

2018. június – Krisztián és Családja
Hihetetlenül jól éreztük magunkat! Comacchioban a világ legfinomabb fagylaltját kóstóltuk meg! Velence meseszép, Mestre városából a villamos Velencébe vitt! Lélegzetelállítóan szépséges!! A kemping  nagyon tiszta és felszerelt volt!! És ami számunkra megdöbbentően kellemes csalódás volt, hogy a kutyusokat nagyon szerették, mindenki fotót csinált róluk és simogatták őket! A tengerparton önfeledten játszhattak, talán nálunk is jobban élvezték az olaszországi nyaralást! A sétáló utca nagyon hangulatos! A Mirabillandia a gyerekek paradicsoma volt, míg ők élvezték a vidámparkot mi meglátogattuk a csodálatos San Marinót! Köszönjük ezt a feledhetetlen olaszországi Mare e pinetai campinges nyaralást! Visszatérő vendégek leszünk! Ui: a campingbe mindenki nagyon közvetlen és kedves volt, ilyet még soha sehol nem tapasztaltunk!
           

2018. május – István és Családja
Jól éreztük magunkat! Mindenkinek ajánlani tudjuk a helyet. Remekül és rövid idő alatt el lehet érni rengeteg szebbnél szebb látnivalót.  Köszönünk mindent!


2017. szeptember – Marianna és Családja
Nagyon köszönjük a lehetőséget Lido di Spinában. Csodálatosan éreztük magunkat és mindennel meg voltunk elégedve.A lakókocsi szuperül felszerelt volt és minden információ korrektül segített minket.


2017. augusztus – Zsuzsi és Családja
Már másodszor jártunk itt. A lakókocsi és a kemping most is nagyon szuper volt. Sokat fürödtünk és kirándultunk. Voltunk ismét Velencében, és ami  két éve kimaradt: San Marinoban, Bolognában, Ferraraban, Urbinóban, Veronában és delfinshow-n is. Nagyon jól éreztük magunkat. Szívesen megyünk vissza majd újra.


2017. augusztus – Judit és Családja
Nagyon jól éreztük magunkat! A lakókocsi tiszta, felszerelt volt. A kempingben sok mosdó, zuhanyzó áll a nyaralók rendelkezésére, így sosem kellett várakoznunk. Az animátorok segítőkészek voltak, a kempingben is sok programlehetőség kínálkozott. Mi sajnos csak 4 éjszakát tudtunk itt eltölteni, de az nagyon tartalmasra és élménydúsra sikeredett. Ellátogattunk Comacchioba, a csodás kis halászfaluba, elmentünk Ricchionéba az Oltremareba, ahol a delfinek ámulatba ejtettek bennünket, s persze Velencét sem hagyhattuk ki. Nagyon szépen köszönünk mindent! A foglalás gördülékeny volt, a tájékoztatás minden igényt kielégítő.


2017. augusztus – Barbara, Norbert és Zénó
Nagyon köszönjük ezt az igazán kellemes nyaralás lehetőségét!!! Igazán remek és teljesen minden igényt kielégítő élmény volt!!! Túlzás nélkül!!!! Kis kutyával sem voltak kellemetlenségeink, mindenki nagyon jól érezte magát és a kemping is a leírásokkal megegyezett!!! Ami manapság – s az ott hallottakkal egyetemben is – ritka! Egyszerűen szuper volt!!! Biztosan jövőre is visszatérünk!!!! Minden túlzás nélkül, őszintén köszönjük a korrekt és flott ügyintézésüket és a klassz nyaralásunkat!!!


2017. július – Timi és Családja
Felejthetetlen volt a nyaralás! A lakókocsi tiszta volt és kényelmes, jól felszerelt! Nagyon igyekeztünk szépen kitakarítani, hogy a következő vendégek is elégedettek legyenek! A recepción is és az egész kemping személyzete kedves és segítőkész. Az animátor fiatalok hihetetlenül barátságosak, hangulatosak az esti műsorok, a tenger szuper, imádtuk a törölköző árusokat, jókat alkudoztunk velük. Érdemes tőlük törölközőt venni, mert gyönyörűek és szuper minőségűek. A város, Estensi pedig kellemes, tiszta, imádnivaló. A kempingnek pedig olyan hangulata van, amit nem lehet szavakba önteni!!! Aki egyszer elmegy oda, biztosan visszavágyik! Mi biztosan visszatérünk! Nagyon köszönjük ezt az élményt!
bodó1   bodó2   bodó3

2017. július – Hegedűs Család
Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon sok szép várost látogattunk meg, de volt, ami még kimaradt, így szívesen térnénk majd vissza, hogy amit nem sikerült megnézni, azt is megnézhessük. A tengerpart szép és a tenger jó meleg volt. A mosdók tiszták, rendszeresen takarították. A lakókocsi kényelmes volt, és amire szükségünk volt mindent találtunk.


2017. július – Éva és Családja
Csodálatos volt a nyaralás, klassz a lakókocsi és a kemping is! Remélem jövőre is tudunk menni nyaralni “hozzátok”.


2017. július – Zsuzsa és Családja
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget 🙂 Jól éreztük magunkat! Ami igazán hiányzott az a wifi de ez nem számunkra volt fontos hanem a fiatalabb korosztálynak. De a legjobb az volt hogy megismerhettünk benneteket! Nagyszerű család nagyszerű gyerekekkel!!!! Minden jó volt a programok a hangulat egyszóval nagyon nagyon HAPPY!!!! Köszönjük !


2017. július – Ildikó és Családja
Köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat. Kulturált, kényelmes, minden igényt kielégítő volt a kemping. Túrára, pihenésre, fürdésre egyaránt volt lehetőségünk. San Marino-ba is elutaztunk, hatalmas élmény volt!


2017. július – Erika és Családja
Köszönjük nagyon jól éreztük magunkat. Tetszett a kemping és a környék is. Sokat kirándultunk.


2017. július – Anna, Viki, Márk
Jól éreztük magunkat, sajnos idén kicsit rövidebb időt a tudtunk a tengerparton tölteni. Legközelebb talán hosszabb időre is lesz lehetőségünk. A kempingel teljesen meg voltunk elégedve. (sokfelé jártunk már, főleg faházban és apartmanban szoktunk megszállni, lakókocsit most próbáltuk ki először, és élmény volt a családnak) A lakókocsik elhelyezése nagyon jó, felszerelése minden szükségletünkhöz elég volt. Tisztaság rendben volt.


2017. július – Edit és Családja
Ebben a nyaralásban egy rossz van, hogy vége. Élménybeszámolóztunk itthon, így jövőre két család is kedvet kapott a kinti nyaraláshoz. Lehet, hogy sietni kell a foglalással?


2017. július – Lívia és Családja
Köszönjük szépen a szállás lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat, csak sajnos gyorsan eltelt ez az egy hét, legközelebb két hétre megyünk :). A lakókocsi kényelmes volt, a camping is tetszett. Bár az első napokban hűvösebb volt a levegő is meg a tenger is, de két nap alatt nagyon felmelegedett. Jókat játszottunk a tengerparti röplabda és focipályákon. Sokat fürödtünk és kirándultunk is. A Mirabilandia vidámpark nagyon szuper volt és ezen a nyáron minden este 10 órakor fény és tűzijátékot rendeznek a 25. születésnapjuk alkalmából. Ez a műsor nagyon szép és különleges volt. Még sok látnivaló maradt, ami nem fért bele az egy hétbe, úgyhogy még szeretnénk majd visszamenni. 
Köszönünk mindent!


2017. június – Katalin és Családja
Minden teljesen rendben volt, az idő kicsit túlságosan is.. 😉 Mondtuk is, hogy na ennyit az előszezonról a maga 36-37 fokával. A lakókocsit tisztán találtuk, és tisztán hagytuk ott. Úgy érezzük, hogy maradt még sok felfedezni való arrafelé, van még ott keresni valónk, jövőre is 🙂


2017. június – Magdolna és Családja
Nagyon kellemes nyaralásunk volt, jó volt az idő és sokat pihentünk. A kemping is mindenben kiváló volt, a tusoló és a toalett nagyon tiszta. Igazán örülünk, hogy ezt a nyaralást választottuk. A tengerpart gyönyörű homokos és élvezetes  volt. A lakókocsi kényelmes és minden igényt kielégített.


2017. június – Varga család
Köszönjük a szálláslehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat,remekül és probléma mentesen telt a nyaralás.


2017. június – Vágvölgyi és Csuhai család
Nagyon nagy élmény volt, főleg a velünk lévő kislánynak. Ez volt a legjobb camping, ahol idáig jártunk. Ajánlom minden ismerősömnek. Hálás köszönet mindenért, amiben segítségünkre voltak.


2017. június – József és családja
IMG_20170610_163359  IMG_20170613_194350  IMG_20170612_202121


2017. június – Varga család
Köszönjük szépen, nagyon élveztük az eltöltött egy hetet. Minden rendben volt, szép környezet, friss levegő,  kemping sok-sok programmal szolgált az ott nyaralóknak.


2017. május – Orsolya és Családja
Köszönjük nektek életünk első 1 hetes olasz nyaralását. A kemping színvonala a leírtakkal tökéletesen megegyezett, én személy szerint imádtam az árnyékot adó különleges fákat. A végtelenbe nyúló hosszú homokos part örökre a kedvencünk marad. Bejártuk a környékbeli nagyobb városokat, de messzebb is merészkedtünk. Velence egy igazán fantasztikus teljes napos élményt nyújtott a család minden tagjának. Hazafelé vezető hosszú úton már a jövő évi olasz nyaralásunkat terveztük 🙂


2017. május – József és Családja
Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen élményt szereztek a családomnak, a barátomnak és persze nekem is. Elmondhatatlanul jól éreztük magunkat, kellemes környezetben voltunk, nagyon jó időben. Ha a munkahelyünk engedte volna, biztosan maradtunk volna még egy hetet. A jövőévi nyaralást már most tervezzük, és mivel meg voltunk elégedve az önök által nyújtott szolgáltatással, így természetesen jövőre is visszatérünk. A mostani nyaralás során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, így azokat felhasználva még jobb lesz a későbbi. Tudjuk, hogy mit kell vinni, és azt is, hogy mit nem. Mert sajnos mind két véglet előfordult.
Még egyszer, köszönöm szépen a kis családom nevében ezt az életre szóló élményt. 🙂
Mellékelek néhány fotót is. Szerintem nem kell a képeknek címet adni, önmagukért beszélnek.
IMG_6732 IMG_6747 20170528_182100  20170528_172935 20170528_112457 20170528_113258  20170528_113658   20170526_130105   20170526_181048
2017. május 
– Mária és Családja
Ismét jól telt a nyaralás, az idő nagyon jó volt, sokat fürödtünk és kirándultunk. Ellátogattunk San Marinoba is, csodálatos élményekkel lettünk gazdagabbak, megérte elmenni oda. Tervezzük, hogy jövőre is visszatérünk Önökhöz a 1028-as lakókocsiba.


2016. szeptember – József és Családja
Köszönjük a lehetőséget, hogy ilyen jól érezhettük magunkat a kempingben. A San Marinoi kirándulást bátran ajánljuk mindenkinek. Hatalmas élmény. A tenger csodálatos. A part kiválóan szolgálja a pihenést. A kemping felszereltsége optimális. Nagyon tetszett a kempingen belüli országonkénti felosztás.

img_20160911_192821_002 20160914_174656 20160914_17453720160915_130510   20160915_135923   20160913_135735
2016. szeptember – Judit és Családja
Nagyon jól éreztük magunkat a nyaraláson! A lakókocsival teljesen meg voltunk elégedve, mint felszerelésileg mint kényelmileg. A tervezettnél több helyre jutottunk el, mert azt hittük egy kisgyerekkel nem lesz másra időnk , csak a helyi parton sütkérezni. Megnéztük a Comacchio-t, Velencét, Ravenna-t….és ezek csak a nagyobb városok…:)
Jókat ettünk, ittunk és ami még nagyon tetszett, az animációs show esténként a kempingben, a Zumba és az utána következő joga a parton…:) Sajnálatunkra ha jól kivettük az 5 nyelven elmondott animátorok vezetőjének utolsó előadásán, már nem ők lesznek jövőre…persze ez nem azt jelenti , hogy nem lesz megint színvonalas műsor a jövőben a kempingben. Megtaláltuk a számunkra megfelelő “boltokat” is, mint az Euro Spin..:)
Persze hoztunk haza szuvenírt minden honnan ahol jártunk. Talán egyetlen dolog ami “negatívum” lehetne a nyaralásba a fizetős wifi, de ezzel sem volt probléma a parton ha nagyon kellett találtunk ingyen wifit…:)
Rengeteg élménnyel és fájó szívvel indultunk haza, de tervezzük a visszatérést…:)
20160905_193905

2016. augusztus – Fanni és Családja
Nagyon jó volt a nyaralás, köszönjük szépen. Nagyon jó volt a kemping, mindennel felszerelt, a boltban mindig volt friss pékáru, a zöldségesnél friss zöldségek és gyümölcsök. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, a part tiszta és rendezett, a víz csodálatos. Nagyon jó a város is, jó kikapcsolódás este a sétáló utcán csavarogni. Eljutottunk Velencébe is, ami sokadjára is egy élmény volt és a parkolás sem volt drága, összesen 26 euro volt. A ravennai vidámpark, Mirabilandia is egy hatalmas élmény volt. A Szállás tiszta és rendezett volt. az ágyak kényelmesek, a vizesblokkok tiszták és rendezettek. Minden remek volt, köszönjük a lehetőséget. Remélem jövőre is eljutunk 🙂
img_6407img_6344img_5946  img_6152  img_5793
2016. augusztus – Beatrix és Családja
Nagyon jól éreztük magunkat, csak nagyon kevés volt az 1 hét. A fiúkat nem lehetett a tengerből kihorgászni, így csak egy napot mentünk el Ravennába, ami nagyon tetszett mindenkinek. Én csak jót mondhatok, ajánlani fogom a baráti körömnek.

2016. augusztus – Zsolt és Családja
Kiváló nyaralásban volt részünk, amelynek fontos pontja volt az Önök által biztosított lakókocsi. Barátságosabbá tette a kis zöld növényzet, mely a bejárat előtt volt, igazán kellemes volt kiülni, vagy az étkezések alkalmával szembesülni vele. Voltunk a közeli Ravennában és Riminiben, megcsodáltuk például a mozaikokat, illetve sétáltunk Comacchioban is. A gyerekek élvezték a kemping programjait, a mini olimpiát, a délutáni vízilabda meccseket, az esti habparty-t vagy más műsort a színpadon. Jó volt az esti forgatagban a sétálóutcán fagyizni, pizzát enni. Az idő végig remek volt, utolsó napra pedig olyan óriási hullámokat kaptunk, hogy az egész strand élvezte. A tenger messzeláthatatlan végtelensége szerintem megfizethetetlen. Hazafelé bementünk Velencébe, élmény volt csak a csatorna partján ülve lógatni a lábunkat, de kimenni a Szent Márk Székesegyház „kilátójára” is. A kemping kellemes és tiszta volt. Egyszóval minden remek volt, csak azért nem írom, hogy jövőre is visszamennénk, mert mi igyekszünk minden évben más-más helyre eljutni, ha alkalmunk van rá. Köszönjük a tartalmas és kellemes pihenési lehetőséget, sok-sok vendéget kívánunk a továbbiakban is!

2016. augusztus – István, Szilvia, Zita és Zsófia
Köszönjük szépen a lehetőséget,  hogy idén augusztusban immár harmadik alkalommal látogathattunk el a Mare Pineta campingbe. Az 1091-es lakókocsit tisztán, kitakarítva vehettük át. Köszönjük az előttünk nyaralóknak, természetesen mikor eljöttünk Mi is igyekeztünk az utánunk jövőknek hasonló állapotot otthagyni. 1996 óta szinte miden évben egy vagy két hetet az Olasz ( egy két alkalommal a horvát) tengerparton nyaralunk. Több városban több kempingben jártunk már, ez a hely és az önök lakókocsija azok közé tartozik amit szívesen ajánlanánk bárkinek aki szereti ezt a nyaralási formát vagy ki szeretné próbálni milyen kempingezni.

2016. augusztus – Lajos és Családja
Köszönjük szépen a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat. A szállással minden rendben volt, tisztán találtuk és igyekeztünk tisztán hagyni. Az időjárás és a víz hőmérséklete is kitűnő volt. Sajnos ami jó, az nagyon hamar telik! 🙂


2016. július – Nóra és Családja
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget! :)Barátságos volt a kemping, csodálatos volt az idő, és a víz is nagyon kellemesnek bizonyult. Erősen fontolóra vettük, hogy jövőre is visszamenjünk!

2016. július – József és Családja

Nagyon jól éreztük magunkat, a kemping csodálatos, jól felszerelt, minden van amire ilyen kis időre az embernek szüksége van. A kemping által szervezett különböző egész napos programok csodálatosak, ezáltal nemcsak kint süttettük magunkat a parton, hanem hasznos kikapcsolódásban is részünk volt. Az esti szórakoztató programok is szórakoztatóak.


2016. június – Irma és János
Mindennel megvoltunk elégedve. A recepción nagyon segítőkészek!!!!!! Biztonságos a kemping, a gyerekek szempontjából is. Jól éreztük magunkat.


2016. június – Hajni, András és Zétény
Nagyszerűen éreztük magunk. A lakókocsi jól felszerelt és kényelmes volt. Maga a kemping is nagyon klassz. Köszönjük szépen, szerintem fogunk még “találkozni”.


2016. május – Mária és Családja
Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, rendezett volt a kemping, nyugodt és kellemes környezetben tudtuk eltölteni a pihenésünket. Tervezzük, hogy jövőre is visszatérünk Önökhöz.

DSCN2931

2016. május – József és Családja
Pompásan éreztük magunkat, a szállás minden igényüket kielégítette. Ha lehet legközelebb is mennénk, de néhány barátunkat is magunkkal vinnénk. Köszönjük.

IMG_20160520_205222  IMG_20160520_204940 (1)  image-d9d0447536930a4651c59dbd9285bbb4df3757d112c0ce176e0a2e03eb6e2ca6-V

2016. május – Józsefék
Nagyon jó volt a nyaralás, minden rendben volt ,a szállás is jó volt! Szerintem a jövőben is ellátogatunk még oda!
Nagyzsé

2015. augusztus – Ibolya és Családja
A kempingről csupa jót tudok írni: az ott dolgozók mosolygósak, soha nem éreztük, hogy kérdéseinkkel (amit hol így, hol úgy tudtunk feltenni) zaklatjuk őket, mert készségesen válaszoltak, tiszták a mosdó helyiségek, a kapus fiúk, lányok,még  a takarítónő is  mindig mosolygós és előre köszönnek! Hangulatos az egész, (kivéve mikor haza kell jönni). Mindig vártuk a kis nyitott “kempingnéző” autócskát, amit egy mindig jókedvű magyar fiú vezetett.  Esténként a színpadon zenei programok is vannak, egész jó színvonalon. A környéken nagyon sok a látnivaló. Mi pl. többször is elmentünk Comacchioba, mert egy aranyos kis városka, imádjuk a különféle tengeri halakat, “herkentyűket”, ott szoktunk vásárolni a halászok során, de friss áru van a boltban is. Olyan ebédeket és vacsorát lehet belőle készíteni, hogy  nem túlzás, de alig várjuk a következő évet, hogy újra jóllakjunk a frissen fogott tintahalból, rákból, stb. Vannak napok, amikor délelőtt vásár van, hát ott aztán lehet bogarászni, igazán olcsón. Kb. 50 km-re van Chioggia, amit “kis Velencének ” is hívnak, a lagunáival, hídjaival, kikötőjével nagyon nagy élmény! Van egy temploma, ami kivülről igazán semmit mondó, de belülről!, hát azt látni kell!!! ….és ott van a szomszédban Ravenna, Ferrara és Rimini az ő San Marinojával. Ezeket nem szabad kihagyni. De óva intek mindenkit, hogy egy napon több várost megnézzen, mert csak keverednek a látottak és később már az ember nem is tudja mit hol látott. Szóval egy nap egy város, rohanni nem szabad. Mi az idén nagyobb utazást is tettünk a toszkán tájakra: Firenzébe, Pisába és Luccába, ez oda- vissza kb. 480 km volt. Felejthetetlen volt, szerencsére az időjárás is kedvezett. A kemping volt a bázisunk, onnan “szörfözgettünk”. Szóval a kemping környéke tele van szebbnél szebb helyekkel, városokkal, így aki kirándulni szeret annak is ideális, de aki csak fürödni és napozni jön, az sem unatkozik. Gyerekeknek való a homokos, hosszan benyúlóan sekély tengerpart. Este meg benépesül a kempingen kívüli város, árusok tömkelege az utca két oldalán, cukrászdák, éttermek, boltok minden mennyiségben, minden van, ami szem-szájnak ingere. Gyerekeknek körhinta, ezerféle játéklehetőség. Hazafelé, de akár külön kirándulásként, ha tehetjük megállunk Mestrében, az autót az állomás melletti parkolóban hagyjuk és vonattal megyünk be  Velencébe, ajánlom mindenkinek, aki imádja ezt az egyedülálló várost! Még egy program mielőtt elhagyjuk Olaszországot, Trieszt előtt van közvetlenül  a Miramare kastély, olyan gyönyörű helyen van, és olyan gyönyörű az egész, hogy egyszerűen nem lehet kihagyni és ez a pont az i betűn, mert onnan már csak pár kilométer a szlovén határ. Mi mindig Szlovénián keresztül jövünk haza, és nem autópályán, mert így több mindent látunk és sokkal szebb helyeken jön az autóút, időben kicsit hosszabb, az igaz. Van egy csodálatos pontja: Trojana, olyan szédületes a kilátás, hogy azt muszáj még nappal elérni és megállni egy kicsit bámészkodni, fényképezni.
Ha esetleg valamit tudnak hasznosítani az élménybeszámolómból, remélem másnak is megjön a kedve ahhoz, hogy ott lakjon egy hétig, vagy kettőig, sőt visszamenjen.
Lido di Spina sétáló utcája  Porto Garibaldi.......2.  Comacchioi halas bolt kagyló kínálata

2015. augusztus – Roland, Ricsi, Pityu és Ibolya

Nagyon jól sikerült a nyaralásunk. Voltunk San Marinóban. Rimini Delfináriumban Fóka Show-t néztünk. (itt csak fókák vannak, delfinek nem) Voltunk az Aquario di Cattolicában, Mini Italiában, és persze Fiabilandiában is. Delfin show-t is találtunk Riccione-ban, az Oltremare-ban. Úgyhogy nem unatkoztunk és még így sem láttunk mindent. A lakókocsiban minden volt, amire szükség lehetett. A campingben a recepción nagyon segítőkészek voltak. Mire a tervezett látnivalókat végignéztük, az időjárás is kedvezett a strandolásnak. A víz nagyon jó volt. A gyerekek nagyon élvezték. Nem volt hideg és sokáig sekély maradt. Néhány év múlva majd szeretnénk újra visszajönni ide, lehetőleg újra Andrásék közreműködésével. 🙂
Lumia Selfie alkalmazással készítve  IMG_0652  IMG_0286
IMG_1293  IMG_1003  IMG_0477
2015. augusztus – M. Krisztina és Családja
A nyaralás kiválóan sikerült, leginkább a tengerben való fürdőzést élveztük, annál is inkább, mivel a víz kellemesen meleg volt, közel 29 fokos. A szállás jó volt, időnket, amikor a kempingben voltunk, többnyire a kinti kis asztalnál töltöttük, a fenyők árnyékában. Nagyon élveztük, hogy Comacchioban eljutottunk egy igazi olasz piacra, ahol mindenki a saját portékáját árulta.Itt aztán mi is bevásároltunk sajtokból, és olasz kolbászból, na és persze a tengeri herkentyűket sem hagyhattuk ki. Finom vacsora kerekedett ki belőlük. Comacchio gyönyörű kis város, hangulatos, bámulatos. A fagyik nagyon finomak voltak, szinte mindenhol.
A kemping rengeteg programot kínált. A csapat verseny izgalmas volt. Tényleg, ki nyert, és a mi magyarok hányadikak lettünk? Dióhéjban ennyit.

2015. július – P.-né Krisztina és Családja
Nagyszerűen sikerült a nyaralásunk, mindennel meg voltunk elégedve. A számunkra küldött információk nagyon hasznosnak bizonyultak és nagy örömmel vettük, hogy Márk a kempingben van, aki nagyon kedvesen fogadott Mindenkit és hozzá fordulhattunk bármilyen kéréssel.A kempingben sok mindenkivel összebarátkoztunk. A lakókocsi tökéletesen felszerelt, semmi nem hiányzott a felhőtlen nyaraláshoz. A tengerpart sokkal közelebb volt, mint gondoltuk pláne ha a kisvonattal mentünk, a víz szuper volt. Rengeteg látnivaló van a környéken , amit nem is tudtunk maradéktalanul megnézni, ezért mindenkinek javasoljuk, hogy legalább tíz napra menjenek. Számtalan élményt szereztünk, köszönet érte és reméljük hamarosan újra találkozunk!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA        OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA        OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2015. július – Kriszta, Atila, Norbi, Lili, Máté
Nagyon szuperül éreztük magunkat!
DSCN8778  DSCF9907  DSCF9772
DSCF9771  DSCN8786  DSCN7888-1

2015. július – Bálint, Levi, Zsolt és Kata

Iszonyatosan jól éreztük magunkat! Egy baj volt csak…rövid volt az egy hét!! Még maradtunk volna kb. egy hónapot!

2015. július – Zsófi és Gábor
Csak a tökéletes pihenéssel tudnám jellemezni azt az egy hetet amit a kempingben töltöttünk. Az idő tökéletes volt (40C) a tenger közel 30C-s a lakókocsi kellemes hűs. És újból be kellett látnom, hogy 10 nap az ideális nyaralásra! Remélem jövőre veletek ugyan itt!


2015. július – Gábor és Családja
Jól sikerült a nyaralásunk, a kemping és a lakókocsi megfelelt az előzetes elképzeléseinknek. A tenger ugyan nem mindig bizonyult barátságosnak, de ilyenkor az édesvízi medencékben hűsítettük magunkat. A környékben tartalmas kirándulásokat tettünk. Velencébe a Fusina Terminálon keresztül jutottunk el, San Marinóba pedig a funívia (kötélpálya) segítségével emelkedtünk a magasba, a páratlan panorámához. Mindkét napon maradandó élményekhez jutottunk. A legnagyobb csoda mégis Ravennában várt ránk, mégpedig az ókori mozaikok, melyekből ez a város rendelkezik a világon a legnagyobb emlékekkel. Az ember álmában sem gondolná, hogy a kétezer éves épületek micsoda hihetetlen káprázatot rejtenek falaik között!!!


2015. július – Róbert és Családja
Remekül éreztük magunkat. A szállás és a kemping jól felszerelt és tiszta volt. Minden körülmény megfelelt
egy tökéletes nyaraláshoz! Egyetlen probléma a kemping jó elhelyezkedése, mert  a környékben lévő rengeteg látnivaló megtekintésére még a 2 hét is kevésnek bizonyult. Reméljük, lesz még alkalmunk az elmaradt látnivalókat megnézni és újabb szép heteket eltölteni a kempingben.
DSC07370  DSC07380  DSC07420
DSC07455        DSC07458
2015. július – Ildikó és Családja
Nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt a hely, sokat napoztunk, csavarogtunk a környéken. Nagyon köszönünk mindent.
DSCN2508  DSCN2549  DSCN2616
2015. július – Piroska és Családja
Köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat. A kemping nagyon jól felszerelt, a tenger gyönyörű, valóban nem volt sok a tíz nap. Szívesen fogom ajánlani ismerőseimnek is. További jó  munkát és szép nyarat kívánok!

2015. július – Csaba és Családja
Tekintettel a hőségre idén csak a mini Italia-t tekintettük meg a környékbeli látványosságokból, egyébként a lakókocsi-part-éttermek háromszögben mozogtunk. Abszolút kipihentük magunkat, teljesen sikerült kiszakadni a hétköznapokból.

2015. július – Péter és Családja
Nagyon jól éreztük magunkat, szép időnk volt és a szállással is elégedettek voltunk. Köszönjük szépen a lehetőséget.

2015. július – Piroska és Családja
Köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat. A kemping nagyon jól felszerelt, a tenger gyönyörű, valóban nem volt sok a tíz nap. Szívesen fogom ajánlani ismerőseimnek is.

2015. június – István és Családja
A nyaralás nagyon jól sikerült, minden az elvárásaink szerint alakult. Különösen fokozta a szabad nyári hangulatot, hogy vittük magunkkal a biciklijeinket, így gyönyörű kirándulásokat tettünk a környéken.

2015. június – Viktória és Családja
A lakókocsi szuper volt, minden igényünket kielégítette, nyugodt pihenést biztosított. Kellemes társaság vett minket körül. A víz és az idő tökéletes volt, csak éjszaka esett az eső és reggelre semmi nyoma nem maradt. Jót szórakoztunk Ravennában, Mirabilandiában, és egy napot eltöltöttünk Riccionében az Oltremare-ban is. A tengerpart csodálatos. A kemping dolgozói folyamatos animációs programokkal vártak minket. Segítségünkre volt a kemping magyar dolgozója is, akihez bármilyen kérdéssel bizalommal fordultunk. A kemping nagyon jól felszerelt, jól karbantartott, tiszta és igényes. Bármi problémánk volt Önöket azonnal hívhattunk és egyből segítettek. Csodálatos egy hét volt, csak nagyon hamar vége lett. Biztosan visszatérünk még!
20150617_175448  20150615_110313  20150616_113744
20150616_130217  20150614_112043  20150614_112547 (1)
2015. június – Nóra és Családja
Köszönjük a felejthetetlen hetet amit a kempingben tölthettünk. A kemping könnyen megközelíthető, a strandja tökéletesen alkalmas fürdésre és kikapcsolódásra egyaránt. A lakókocsi jól felszerelt, és az előzetesen kapott információk nagyon hasznosnak bizonyultak. A környéket kerékpárral fedeztük fel, nagyon szép volt, de sikerült eljutnunk Ravennában, Riminibe és Velencébe is.
WP_20150610_001  WP_20150607_073  WP_20150611_012
WP_20150612_021  WP_20150610_023  WP_20150610_011
WP_20150607_040  WP_20150612_002  WP_20150609_018
2015. június – József és Családja
A szállás még talán egy kicsit jobb is volt mint amit elképzeltünk, minden volt amire szükség lehetett. Semmi probléma sem volt kivéve, hogy pillanatok alatt elment a nyolc nap, bár igaz sok helyen voltunk.

2015. június – Zsuzsa, Zsombor és Tibor
Köszönjük a gyönyörű hetet, amit a kempingben tölthettünk! Minden igényünket kielégítette a lakókocsi felszereltsége, a kemping adottságai és ellátása. Feledhetetlen volt a hangulat, melyért a kemping dolgozói is dicséretet érdemelnek. Igényes, kellemes,pihenésre alkalmas környezetben repült el a hét! Tervezzük a visszatérést!
DSCF3273_mini  DSCF3243_mini  DSCF3237_mini

2014. szeptember – Hajni és Pisti
Köszönjük a lehetőséget! Nagyon jó utószezoni nyaralásban volt részünk, bár tényleg kevés az egy hét, azért sikerült felfedeznünk Commacchiót, Mini Itáliát, Riminit, Ravennát, San Marinót és természetesen Velencét 🙂
Örülünk, hogy személyesen is találkoztunk Andrással és családjával, munkátokhoz további sok sikert kívánunk!


2014. augusztus – Csilla és családja
Igazán nagyszerű nyaralás volt. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk. A kemping  valóban nagyon jó, minden igényünket kielégített. Jól megközelíthető, a személyzet udvarias, mindenben segítettek. Szeretnénk a jövőben még visszatérni, hiszen annyi látnivaló van a környéken, hogy egy hét nagyon rövid idő, hogy mindent felfedezzünk. A strand is jó, a víz szép tiszta, a környezet kulturált. Egyszóval szuper volt!

P1110528_mini  P1110540_mini  P1110537_mini
P1110495  P1110398_mini  P1110480

2014. augusztus – Zita, Zsuzsa, László és családjaik
21 fős csapattal mentünk. Mindenki meg volt elégedve a szállással és a kempinggel. Úgy a gyerekek, ahogy a felnőttek is.:) Nagyon jól érezte magát mindenki. Szerencsére az időnk is nagyon jó volt. Csak annyi volt a baj, hogy kevés és rövid volt ez az egy hét. Sok élménnyel tértünk haza.:) Köszönjük a lehetőséget!

100_0771_mini  100_0888_mini  100_0854_mini

100_0723_mini        100_0715_mini

2014. augusztus – Károly és családja
Köszönjük a vendéglátást. Szép, napos időt és 26 fokos tengert fogtunk ki. A camping kultúrált volt. A fürdőt, WC-t naponta kétszer, korrekt módon takarították. Esténként tartalmas rendezvények voltak sok alkalommal konkrétan a gyerekeket megcélozva. A 2 magyar anyanyelvű animátor bármiben készségesen segített azoknak akik nem beszélnek idegen nyelveket.

2  3  5
4  7  6

2014. július – Pál és családja
Egy hetet töltöttünk itt a kempingben. Sok várost meglátogattunk, a kemping fekvéséből adódóan több híres történelmi város is elérhető távolságban (30-100 km) van. A lakókocsik fölé magasodó fák védik a felmelegedéstől a kocsikat. A tenger nagyon kellemes és lassan mélyül. A lakókocsiszállást biztosító srácok helyszínen nyújtott segítség nagyon hasznos volt. Csak így tovább!

P1010410  P1010241  P1010480

2014. július – László és Családja
Köszönünk szépen mindent, különösen a korrekt és gyors kommunikációt. Nagyon jól éreztük magunkat, minden körülmény tökéletes volt a családi nyaralásunkhoz.
Olaszország_140720_0227_mini_mini  Olaszország_140720_0244_mini  Olaszország_140722_0628_mini
Olaszország_140722_0688_mini  Olaszország_140723_0786_mini_mini_mini  Olaszország_140723_0802_mini_mini
Olaszország_140717_0052_mini_mini  Olaszország_140722_0604_mini_mini  Olaszország_140721_0337_mini_mini

2014. július – Csaba és családja
Kiválóan éreztük magunkat, megtekintettük a Ferrari Múzeumot Maranello-ban, rengeteget fürödtünk a kisfiam számára is ideális hőmérsékletű és mélységű Adriában, San Marino-ra is nagyon megérte rászánni egy napot, ahogy a mini Italia-ra is. Vissza fogunk térni, de akkor 2 hétre,mert annyi a látnivaló és annyira jó a kempingben – tökéletes volt a kikapcsolódás.
csabi          miniitalia          sanmarino

laferrari          kemping

2014. július – Kata és családja
Nagyon jól sikerült a nyaralásunk, jól éreztük magunkat, de rájöttünk, hogy kevés az egy hét!  Ezért, reméljük hogy minden a terveink szerint alakul, és akkor jövőre legalább két hetet szeretnénk eltölteni ezen a fantasztikus helyen! Rengeteg látnivaló elmaradt, és ezt mindenképpen pótolni akarjuk!  Tehát jövőre újra jelentkezni fogunk, addig is szép nyarat kívánunk!!!


 2014. július – Tímea és családja
“Sajnos” hazaérkeztünk a nyaralásból. Szívesen maradtunk volna még, igazán szuper 1 hetet töltöttünk a kempingben. Nagyon kellemes és kényelmes volt a szállás, semmiben nem szenvedtünk hiányt. A tenger vize nagyon kellemes és tiszta volt, a kemping programjai elképesztően jók, még rosszabb időben sem lehet unatkozni. A gyerekeim sírtak mikor haza kellett indulni. Nagyon szépen köszönjük, hogy részünk lehetett ebben a gondtalan nyaralásban, jövőre visszatérünk, de akkor 2 hétre! 🙂


2014. június – Marianna és családja
…jól éreztük magunkat, közel 1000 képet készítettünk.

DSC04680_mini     DSC04729_mini     DSC04703_mini
DSC04714_mini     DSC04682_mini     DSC04724_mini

DSC04595_mini  DSC04625_mini  DSC04607_mini

 

newspaper templates - theme rewards